Italy style materials 2 tolóajtós gardrób

Italy style materials 2 tolóajtós gardrób

A termék részletes leírása

Italy style gardróbjainkkal különlegessé teszi szobája berendezését.

Rengeteg tároló hely van benne a ruhái számára. Mély (60 cm) és minden szempontból praktikus szekrény. 160 cm széles, jobb oldalon fiókos-polcos kivitelű. Bal oldalon variálható: mindkét vállfatartó rúddal rövidakasztós, ha kivesszük az alsó vállfatartót a hosszú kabátok tárolására is ideális. (Mind két vállfatartó a szekrény tartozéka.) Ha nincs szüksége vállfás részre sem probléma a gardrób összeállításánál válassza a polcos-fiókos lehetőséget, ekkor mindkét oldala egyforma elrendezésű lesz.

Nem csak a gardrób belsejét variálhatja át, hanem a korpusz színét és az ajtókon lévő képet is kedve szerint megválaszthatja. (Ezektől nem függ a gardrób ára.)

Ha sok hely van a szobájában válassza mellé az Italy style 239-es gardróbot, ugyan olyan színben elkészül.

Kivitele: 18 mm-es laminált faforgácslap. ABS élfóliával zárva, süllyesztett fejű forgácslap csavarral összeszerelve. A hátfal 3 mm-es HDF lemez, tűzőkapoccsal rögzítve. A polcok fém polctartókkal rögzítettek. A termék új technológiájú fiókmozgató mechanizmussal készül. Az újítás lehetővé teszi a teljes kihúzást és megakadályozza a fiókok kiesését, ezzel biztonságosabbá teszi őket és javítja azok használati értékét.

A terméket NEM lapraszerelten áruljuk.

Korpusz

Arany tölgy
Zebrano
Katthult
Avellino világos
Avellino sötét
San remo
Fehér tölgy
Nero
Sonoma tölgy
Rusztik fehér
Ferrara tölgy
Canterbury
Italy style 160-as frontok

Z-03
Z-01
Kapcsolódó termékek
data/divny/Italy/uj239/Z_01-239.jpg
Italy style materials 3 tolóajtós gardrób
close
arrow_drop_up A lap tetejére