Italy style moments 3 tolóajtós gardrób

Italy style moments 3 tolóajtós gardrób

A termék részletes leírása

Italy style gardróbjainkkal különlegessé teszi szobája berendezését.

Rengeteg tároló hely van benne a ruhái számára. Mély (60 cm) és minden szempontból praktikus szekrény. 239 cm széles, jobb oldalon fiókos-polcos kivitelű. Bal oldalon és középen variálható: mindkét vállfatartó rúddal rövidakasztós, ha kivesszük az alsó vállfatartót a hosszú kabátok tárolására is ideális. (Négy vállfatartó a szekrény tartozéka.) Ha több polcos részre van szüksége, mint vállfásra sem probléma a gardrób összeállításánál válassza a polcos-fiókos lehetőséget, ekkor mindkét oldala egyforma elrendezésű lesz, csak középen marad vállfás.

Nem csak a gardrób belsejét variálhatja át, hanem a korpusz színét és az ajtókon lévő képet is kedve szerint megválaszthatja. (Ezektől nem függ a gardrób ára.)

Ha sok hely van a szobájában válassza mellé az Italy style 160-as gardróbot, ugyan olyan színben elkészül.

Kivitele: 18 mm-es laminált faforgácslap. ABS élfóliával zárva, süllyesztett fejű forgácslap csavarral összeszerelve. A hátfal 3 mm-es HDF lemez, tűzőkapoccsal rögzítve. A polcok fém polctartókkal rögzítettek. A termék új technológiájú fiókmozgató mechanizmussal készül. Az újítás lehetővé teszi a teljes kihúzást és megakadályozza a fiókok kiesését, ezzel biztonságosabbá teszi őket és javítja azok használati értékét.

A terméket NEM lapraszerelten áruljuk.

Korpusz

Arany tölgy
Zebrano
Nero
Avellino világos
Katthult
Ferrara tölgy
Canterbury
Avellino sötét
Fehér tölgy
Rusztik fehér
Italy style 239-es frontok

D-02
D-05
D-01
D-04
D-03
Kapcsolódó termékek
data/divny/Italy/uj160/D_05-160.jpg
Italy style moments 2 tolóajtós gardrób
close
arrow_drop_up A lap tetejére